SIOSZ szakmai nap

A szakmai napok célja, hogy felületet biztosítsunk a jó sportiskolai gyakorlatok bemutatására.A szakmai napok keretében egy központi előadó mellett 4-4 intézmény mutathatja be a sportiskolai kerettanterv alkalmazásával kapcsolatos tapasztalatait, programjait és gyakorlatait.
Központi témák lesznek többek között az általános iskolákba működő beiskolázási gyakorlat, ide kapcsolva az óvodákkal történő kapcsolattartást és az ovis gyerekek mozgásfejlesztését, továbbáa tanulásmódszertan tárgy szerepe és helyzete a sportiskolai kerettantervben.

Az első szakmai nap időpontja: 2019. október 21. hétfő 9:30-13:00 
Helyszín: Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolája - 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

A szakmai napon történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük azoknak a kollégáknak a nevét, akik a szakmai napon részt kívánnak venni, legkésőbb 2019. év október hó 17. napjáig szíveskedjenek e-mailben jelezni az akos.peter@siosz.hu e-mail címre.

Tájékoztatjuk továbbá önöket, hogy útiköltség hozzájárulást biztosítani nem tudunk, a rendezvény kávészünetében büféellátás biztosított. Parkolási lehetőség az iskola közvetlen környezetében lehetséges. A szakmai napok részletes programját a dokumentumtárban letölthetik. 

Kérdés esetén: Dr. Péter Ákos +36/1/325/1767, akos.peter@siosz.hu

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!